tirsdag 25. november 2014

Fine folk!

Hei dere,
titter innom fordi jeg savner dere!

Theen ...


Jeg har kommet godt i gang med utdanning og å komme tilbake i form. Jeg går på høyere utdanning. De andre studentene er ganske normale unge folk som stort sett er helt ferske i voksenlivet. Da skiller jeg meg lite ut ) altså, der jeg har jobbet hardt, jevnt og lenge, har de festet sovet lite og ikke skjønt oppgaven. Da stiller vi likt. En av de andre lurte på hvordvan man lagde et sånt buudshett. Ehh.

hackNY.org

Heldigvis er de positive og gode å være sammen. Selv om det blir ganske rart å ha levd litt hardt, kjempet og så å måtte samarbeide. Jeg måtte forklare partneren min absolutt alt om hvordan formulere en rapport, vitenskapelig metode, akademisk skriving og what-not denne helgen. Jaja, jeg er veldig fornøyd med at vi klarte å levere. Kvaliteten på teksten vi leverte nettopp er ikke den jeg i en ideel verden hadde levert. MEN uten partneren min og å være litt halvveis i forhold til egen standard HADDE DET IKKE GÅTT. punktum finale. skjønner?


RLHyde

Jeg leverer halvgode oppgaver, består og får veiledning. Men jeg er videre! Woho! Halvveis er mer enn bra nok og jeg er på vei! WihiSå er det ikke alltid lett å være familie. Ting går ikke opp. Heldigvis har vi en fantastisk familie som stiller opp. Uten de hadde det ikke gått

susivinh

Nå må jeg avslutte og drahjernen inn igjen i studie og oppgaveskrivingsmodus. Eksamensperioden begynner neste uke!