tirsdag 17. juni 2014

trening på stuegulvet

Hei dere,


jeg vet at dere mest sannsylig ikke har savnet meg og ...blabla blajeg har savnet å skrive! I det siste har jeg vært travel med praktiske gjøremål: blandt annet leier jeg ut et av soverommene våre (vi har tre) til gjester via airbnb.com. Det kan være skikkelig bra for å tjene penger, men. Jeg tenkte ikke først og fremst på det og satte prisen 150 under en i nabolaget ;) da får vi folk innom og på 5 overnattinger har vi tjent over en tusing. jupp, blikke miljonær med det første.

Det er superdeilig å ha ryddig hus! Jupp, jeg rydder HELE tiden. Tilogmed de to gutta jeg bor med plukker opp etter seg. Det er jo verdt 150 kroner natten?Anbefales for de spesielt interesserte


Det er ganske slitsomt og mest kjekt å ha alle mulig turister rekende innom! kinesere canadiere franskmenn - you name it :D har booket snart hele sommeren (ca 7 besøk?). Har satt av så vi har hvertfall 2 dager mellom hvert besøk til å la Mt.Washmore vokse uhemmet (klesvask) og gå halvnakne hvis vi vil. La oppvasken stå og hybelkaninene yngle. Bare litt innimellom hvert besøk, for mentalhelsa ;)
I dag fikk jeg endelig tid til å trene litt og etter en kjapp tur med hunden ble jeg enig med meg selv om at jeg mått trene inne pga pollen eller noe (sand i øynene følelse, gruff i hals og nesa....)


Jupp da ble det husmorgym på stuegulvet! Først 20 minutter flau hopping (damen er sååå opptatt av å brenne kalorier at jeg blir flau) og så en 20 minutter med langsom yogastyle tøying. Buksa godt opp på magen og heia meg!

Youtube er tingen:

Nå tror sikkert du at jeg er sprek og full av energi og jeg er enig at det kan se sånn ut. Nå kan du ta blikket vekk fra nøkkehullet (*forklarer under) for min hverdag er ganske normal og jeg miskyktes på et forsøk på å jogge forrige uke og har siden kun luftet hunden minimalt siden den har blitt operert .. Er ikke vi mennesker alle sammen? Jeg er ganske normal og det får du og lov å være! *(når man ser en teaterforestilling gjennom et nøkkelhull får man kun med seg deler og ikke hele greia skjønner du) som når jeg tar bilde av fatet med mat på og du ikke ser oppvasken bak. Eh, ikke at jeg gjør sånn da, men andre bloggere, jeg skriver og treningen så du ikke hører at jeg er ganske normal ellers. Nå er det vel nok forklaring kanskje?   he heGod tirsdag!