torsdag 30. mai 2013

Perfekt badeplass?

I går bestemte vi oss for å nyte sommerværet og dra på en utflukt. Min skjønne mann husket en nydelig sandstrand, med le for vinden. Vi dro ut med badetøy, bøtte/spade og pikniklunsj. Etter over 30 min kjøring nevnte han at det kanskje var nudister der, hvertfall for over 20 år siden, syns han å huske.
Vi endte med å reise hele veien ut dit, det var overraskende mange biler der, kl 12 på en vanlig onsdag, og jeg ville snu mange ganger, for gubben klarte ikke å forklare hva det var med stranden som var så bra.
Endelig fremme, viste det seg at stranden var nydelig!! Lun, sandstrand, langgrunn, i strålende sol og vi hadde den helt for oss selv!! Utrolig. En båt var fortøyd lenger borte og en person satt og solte seg på dekk. Etter en stund, med vassing, solkremsmøring og rigging, gikk en voksen, vanlig mann forbi med en plastpose. Vi lekte med dinosaurer, solte ogg og spiste skoleboller. Så gikk en mann til forbi, og en til. Sånne 30-50 år gjerne med gravidemage eller øredobber. Bare en hilste tilbake på mine "hei, deilig sommervær!"Jada, så reiste mannen i båten seg. ingentvil om at det var en mann forresten. Jada, etterhvert skimtet vi en etter en, mellom trærne og bak fjellknauser. I adams drakt. Heldigvis, eller, passerte ettehvert to damer også.. Men dette var noe nytt for oss bleikinger i badetøyVi har hatt en herlig dag på en nydelig, helt perfekt stand. I tillegg har vi opplevd noe nytt. skal ikke anbefale stranden til hvem som helst foråsidetsånn.